International Junior Championships Under 12

8th - 16th September 2018

Menu

News

1.Junior Koper Open do 12 let: Zmagovalca Mihai Alexandru Coman (ROM) in Emma Tothova (SVK)

271

Končan je mednarodni teniški turnir 1.Junior Koper Open do 12 let. Velika zmagovalca 1.Junior Koper Open turnirja za dečke in deklice do 12 let sta postala Mihai Alexandru Coman (Romunija) in Emma Tothova (Slovaška). V dvojicah sta pri dečkih slavila Zoran Ludoski (Srbija) in Mihai Alexandru Coman (Romunija).Pri deklicah sta v dvojicah zmagali Valery Gyinina in Alena Kasatkina (obe Rusija).Več slik v naši fotogaleriji. Čestitke!!

1.Junior Koper Open Under 12: V finalu Suvirdjonkova (Srb)-Tothova (Svk) in Coman (Rom)-Nosei(ITA)

99

Petkova četrtfinala in polfinalna srečanja so končana. Spremljali smo izjemno zanimive tekme, na koncu sta se v finale pri deklicah uvrstili Darja Suvirdjonkova (Srbija) in Emma Tothova, pri dečkih se bosta pomerila Mihai Alexandru Coman iz Romunije in Giacomo Nosei iz Italije. Leontina Stojanovič (Slo) je danes v treh nizih izgubila proti Malyini Rowinski (Poljska). Oglejte si današnje slike v naši fotogaleriji.

1.Junior Koper Open Under 12: Leontina Stojanovič presenetila Teno Rajki

145

Končane so vse tekme osmine finala na letošnjem 1.Junior Koper Open turnirju do 12 let. Gre za močan mednarodmi teniški turnir, ki je na Bonifiki letos prvič in že v prvi izvedbi so se na turnir prijavili številni odlični mladi teniški igralci in igralke, ki s prikazanim potrjujejo talent. Verjamemo, da bomo v prihodnosti katerega izmed udeležencev gledali tudi na največjih svetovnih turnirjih v članski kategoriji. V osmini finala sta se danes med seboj pomerili Leontina Stojanovič (SLO) in Tena Rajki (Hrv).Boljša je bila Slovenka in zmagala v treh nizih.Jutri so na vrsti četrtfinalna srečanja. Oglejte si tudi najnovejše slike v naši fotogaleriji slik.

1.Junior Koper Open do 12 let: Tena Rajki boljša od Ele Nale Milič

210

Danes je vendarle posijalo sonce in mladi teniški igralci in igralke na letošnjem Junior Koper Open turnirju do 12 let so imeli odlične pogoje za igro. V najbolj zanimivi tekmi 2,kola smo spremljali nastop najboljše slovenske in hrvaške igralke.  Tena Rajki (Hrv) je na koncu v tretjem nizu premagala Elo Nalo Milič. V popoldanskem času je bila na vrsti igra dvojic, jutri ob 8 uri pa bodo na sporedu tekme osmine finala.Oglejte si številne slike v naši najnovejši fotogaleriji.

1. Junior Koper Open: Razpored tekmovanja kroji deževno vreme

27

Današnje vremenske razmere niso prizanesle organizatorjem 1.Junior Koper Open turnirja do 12 let. cel dan je deževalo, igralci pa so se morali večkrat preseliti z igrišča v šotor in nazaj.Prvič v zgodovini koprskih mladinskih turnirjev se bo zgodilo, da bodo drugi krog tekmovanja mladi igralci in igralke morali odigrali na drugi lokaciji. Ta bo letos v ŠRC Marina v Portorožu. Razpored tekmovanja in nekaj današnjih utrinkov lahko najdete tudi na naši spletni strani.

1.Junior Koper Open do 12 let: Dež ni preprečil začetka glavnega turnirja

5dan53

Tudi močno deževje ni ustavilo prizadevnih organizatorjev Teniškega kluba Koper, ki so v popoldanskem času uspeli pripraviti 6 igrišč za začetek glavnega turnirja 1.Junior Koper Open do 12 let. Odigranih je bilo 15 tekem, večjih presenečenj ni bilo. Jutri se turnir nadaljuje s prvim krogom in turnirjem dvojic. Nekaj utrinkov današnjega dne si lahko ogledate v naši fotogaleriji rezultate pa v zgornjem meniju.

1.Junior Koper Open: Jutri začetek glavnega turnirja

20170910 091702 resized 1

Kljub slabemu vremenu ta konec tedna,je prizadevnim organizatorjem TK Koper uspelo izpeljati vse kvalifikacijske tekme 1.Junior Koper Open turnirja do 12 let. Gre za mednatrodni teniški turnir, ki je letos na sporedu prvič. Prijavljene so tudi vse najboljše slovenske igralke in igralci. Nastopila bo tudi Ela Nala Milić,zmagovalka poletnega 10.Luka Koper Junior Open turnirja do 12 let.

Dobrodošli na 1.Junior Koper Open mednarodnem turnirju do 12 let

2016finalejko 335
Teniški klub Koper je edini klub v Evropi, ki organizira kar tri mednarodne teniške dogodke Tennis Europe.

Teniški klub Koper bo letos prvič organiziral tudi jesenski mednarodni teniški turnir do 12 let. Po desetih izredno uspešnih izvedbah majskega turnirja Luka Koper Junior Open, bo od 9-16.septembra na vrsti še prvi jesenski turnir. To bo še ena lepa priložnost za promocijo kluba,Tenis centra Bonifike in Mestne občine Koper, saj pričakujemo preko 300 mladih teniških upov iz celega sveta. Vsem udeležencem želimo prijetno bivanje v Kopru in veliko dobrih iger.