International Junior Championships Under 14

31.August-8th September 2019

Menu

News

8.Intesa Sanpaolo Bank Jr. Slovenia Open do 14 let: Bor Artnak (SLO) in Stella Remander (FIN) velika zmagovalca

Intesafinale2018226

Končan je mednarodni teniški turnir 8.Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open do 14 let. Velika zmagovalca sta postala Bor Artnak (Slovenija) in Stella Remander (Finska). Artnak, ki je pred tednom dni slavil na prvokategornem turnirju v Barceloni danes ni imel večjih težav proti nadarjenemu Janu Kobierskemu iz Avstrije. Litijan je slavil z rezultatom 63 in 61.Pri deklicah je slavila Stella Remander v treh nizih premagala Andreo Obradović iz Srbije z 63 46 60. V dvojicah sta pri dečkih slavila Arthem Dhurzdha iz Ukrajine in Eric David Verdes iz Romunije, pri deklicah pa sta veliki zmagovalki postali Stella Remander in June Bjork (Švedska).

8.Intesa Sanpaolo Bank Jr. Slovenia Open do 14 let: Bor Artnak v velikem finalu

JKOINTčetrtfn179

Mednarodni teniški turnir 8.Intesa Sanpaolo Junior Slovenia Open do 14 let se počasi bliža h koncu.Danes smo najprej dobili velike finaliste med posamezniki. V finalu dečkov se bosta pomerila najboljši slovenski igralec Bor Artnak (SLO) in Jan Kobierski (AUT), pri deklicah pa Stella Remander iz Finske in Carmen Lopez Martinez iz Španije .V popoldanskem času so bile odigrane polfinalne tekme dvojic. Jutrišnji spored in vse današnje rezultate si lahko ogledate tukaj, V našo bogato fotogalerijo pa smo dodali tudi nekaj slik današnjega dne.

8.Intesa Sanpaolo Bank Jr. Slovenia Open do 14 let: Le še trije Slovenci

JKOINTESAR16n149

Mednarodni teniški turnir 8.Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open do 14 let počasi prehaja v zaključne boje. Jutri bomo namreč spremljali četrtfinale in polfinalne obračune v kategoriji posamezno in polfinalne v dvojicah. Tudi danes nismo videli večjih presenečenj, saj sta se prva nosilva v vsaki kategoriji uvrstila v nadaljnje tekmovanje. Izmed slovenskih igralcev in igralk bomo jutri spremljali Bora Artnaka, Aljaža Kirbiša in Petjo Drame. Vse rezultate si lahko ogledate tukaj, dodali pa smo tudi današnjo fotogalerijo.

8.Intesa Sanpaolo Bank Jr. Slovenia Open do 14 let: Bor Artnak (SLO) v drugi krog

JKO1420181.in 2.kolo163

Končan je drugi krog na letošnjem mednarodnem teniškem turnirju 8.Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open turnirja do 14 let.V osmino finala so se uvrstili trije slovenski igralci (Černe, Kirbiš in Artnak) in tri igralke.(Rebec, Lanišek in Drame). Med 16 najboljšimi je tudi prva nosilka Emma Tothova iz Slovaške. V prvem kolu so izpadli tudi vsi domači igralci in igralke.V popoldanskem času je bila na vrsti tudi igra dvojic. Vse današnje rezultate in program igranja za jutri si lahko ogledate tukaj.Pripravili smo tudi najnovejšo fotogalerijo slik na naši spletni strani in Facebook strani Junior Koper Open,

8.Intesa Sanpaolo Bank Jr. Slovenia Open do 14 let: Prvi nosilec je Bor Artnak

JKO142018186

Začel se je glavni turnir na mednarodnem teniškem turnirju 8.Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open do 14 let. Prva nosilca sta Bor Artnak (Slovenija), zmagovalec prvokategornega turnirja v Barceloni in Emma Tothova iz Slovaške, lanksoletna zmagovalka 1,Junior Koper Open turnirja do 12 let. V prvem kolu nismo videli večjih presenečenj, nastopajo prav vsi naši najboljši slovenski teniški igralci in igralke. V naši fotogaleriji si lahko ogledate najnovejše slike.

Dobrodošli na 8. Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open Under 14

JKO14 640x480

Od 1-8.septembra 2018 bo Teniški klub Luka Koper organizator močnega mednarodnega teniškega turnirja 8.Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open do 14 let. Na turnir se lahko prijavite od 9.julija pa do 7.avgusta do 16 ure preko spletne aplikacije Tennis Europe. Več o dogodku si lahko preberete na www.jrkoperopen.com/14u, kjer boste našli vse do sedanje zmagovalke in zmagovalke. Za pomoč pri prijavi lahko pokličete na 031-353-145 ali pošljete mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Vabljeni 1.septembra v Koper.

7.Intesa Sanpaolo Bank Jr. Slovenia Open Under 14: Mili Poljičak in Klara Vukičevič zmagala

1

Mili Poljičak in Klara Vukičević iz Hrvaške sta velika zmagovalca mednarodnega teniškega turnirja 7.Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open do 14 let, ki je 10 dni potekalo na igriščih Tenis centra Bonifika v Kopru.Turnir je zaznamovalo rekordno število nastopajočih, tradicionalno odlična organizacijo, kvalitetne tekme in popolno hrvaško zmagoslavje.Teniški klub Koper se zahvaljuje vsem nastopajočim in vsem, ki ste nam pomagali,da smo lahko izvedli še en nepozabni teniški dogodek.Utrinke današnjih dvobojev si lahko ogledate v naši fotogaleriji slik.

5

Tukaj pa so še zmagovalci v mini in midi tenisu.

3
6